Просмотр коллекции по группе - По автору Батырбаева, Н.Б.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Виноградные выжимки в комбикормах для сельскохозяйственной птицыЖиенбаева, С.Т.; Батырбаева, Н.Б.
Фев-2022Дәнді-бұршақ қоспасынан нан дайындау технологиясыБатырбаева, Н.Б.; Рустемова, А.Ж.; Аскарбеков, Э.Б.
2018Дәстүрлі емес шикізаттарды құсқа арналған ақуызды дәруменді қоcпа өндірісінде қолдануЖиенбаева, С.Т.; Әбітбек, А.Е.; Увакасова, Г.Т.; Батырбаева, Н.Б.; Өтегенова, А.
2015Жас тауықтар рационында жүзім сығындысын қолданудың тиімділігіБатырбаева, Н.Б.; Жиенбаева, С.Т.
2015Жеміс-жидек өндірістері қалдық өнімдерінен жасалған жемдік қосымша негізіндегі құрама жем рецептерін құрастыруАлимкулов, Ж.С.; Жиенбаева, С.Т.; Батырбаева, Н.Б.; Елеукенова, Қ.А.
2015Жеміскөкөніс өнімдерінің жанама өнімдері негізіндегіжемдік қосымшаны сақтау кезіндегі сапа көрсеткіштерінің өзгеруін зерттеуБатырбаева, Н.Б.
2015Исследование двухстадийного измельчения компонентов кормовых добавок на основе отходов плодоовощной промышленностиАлимкулов, Ж.С.; Жиенбаева, С.Т.; Крьстева, А.П.; Батырбаева, Н.Б.
2015Сыра өндірісінің қалдық өнімдерінің жемдік құндылығын зерттеуЖиенбаева, С.Т.; Нурмат, Д.Н.; Батырбаева, Н.Б.
2020Қоспа қосылған сдобалы үгітілмелі-сықпалы печенье дайындау өндірісінің технологиясыБайысбаева, М.П.; Жиенбаева, С.Т.; Рустемова, А.Ж.; Батырбаева, Н.Б.; Ошақбай, Ж.Н.