Просмотр коллекции по группе - По автору Изембаева, А.К.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 13 из 13
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Арнайы бағытта өсірілген бидай, арпа ұндары қоспасынан печенье дайындауМомынқұл, Л.К.; Изембаева, А.К.
2016Асқабақ шырыны мен балқарағай жаңғағы қоспасынан дайындалған печеньенің сапасын талдауИзембаева, А.К.
Фев-2022Бүтін тартылған ұндар қоспасынан дайындалған нан өнімінің сапасын бағалауИзембаева, А.К.; Байысбаева, М.П.; Молдақұлова, Н.; Байбатыров, Т.А.
2018Диеталық қытырлақ нан алу технологиясының перспективтілігіБайысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.; Дайрашева, С.Т.; Молдақұлова, З.Н.
2017Долана жемісі қоспасынан дайындалған печеньенің сапасын талдауИзембаева, А.К.
2015Жеміс – көкөністі шикізаттары қоспасынан дайындалған қантты печеньенің сапа көрсеткіштерін зерттеуИзембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н.
Фев-2023Зығыр дәнін хлебцы өнімінің рецептурасында қолдануБайысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н.; Жұманазар, Д.Б.; Тыным, Б.Қ.
2016Мұздатылған қамырдың нан өнімдеріне әсерін зерттеуИзембаева, А.К.
Мар-2022Рецептуралық компоненттердің бидай қамырының физикалық-химиялық қасиетіне әсер етуіБайысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н.; Қойланов, Қ.С.; Баширова, Ж.Ж.
2019Сдобалы печеньенің тағамдық қүңдылығын жоғарылатудың жолдарыАмантай, Б.С.; Байысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.
2017Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары композитті құрамнан дайындалатын бидай нанының сапасын анықтауБайысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.
2018Өсімдік тектес шикізаттардан жасалған дәндік батончикСерікбай, А.Қ.; Изембаева, А.К.; Байысбаева, М.П.
Янв-2023Өсімдік текті шикізат қоспасынан дайындалған бидай нанының сапасын қалыптастыруБайысбаева, М.П.; Искакова, Г.К.; Изембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н.