Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
4. Пищевая биотехнология
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 12 results for collection: 4. Пищевая биотехнология.
(0.031 seconds)
Now showing items 1-10 of 12
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Determination of coefficient of surface efficiency at vacuum-atmospheric drying of large-dispersed food materials in a dense layer
Abdizhapparova, B.
;
Khanzharov, N.
;
Orymbetova, G.
(
Almaty Technological university
,
2020
)
Некоторые аспекты биологии капустной совки
Карабалаулы, О.
;
Абдрешов, С.Н.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2020
)
Облепиха крушиновидная (hippophae rhamnoides l.) - источник биоактивных веществ
Хасенова, А.Б.
;
Аралбаева, А.Н.
;
Утегалиева, Р.С.
;
Маматаева, А.Т.
;
Мурзахметова, М.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2020
)
Изучение аминокислотного состава начинки для экструдированных зерновых культур
Чоманов, У.Ч.
;
Жумалиева, Г.Е.
;
Тултабаев, М.Ч.
;
Актокалова, Г.С.
;
Касимбек, Р.К.
;
Шоман, А.К.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2020
)
Исследование экструдированных продуктов с белковой начинкой
Чоманов, У.Ч.
;
Жумалиева, Г.Е.
;
Тултабаев, М.Ч.
;
Актокалова, Г.С.
;
Касымбек, Р.К.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2020
)
Новая технология приготовления ацидофильной закваски с улучшенными биотехнологическими свойствами
Вершинина, О.Л.
;
Росляков, Ю.Ф.
;
Гончар, В.В.
;
Ильчишина, Н.В.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2021
)
Evaluation of the effect of plant material on the quality of cooked sausages
Sarsembekova, A.
;
Korzeniowska, M.
;
Uzakov, Y
;
Zheleuova, Zh
(
Almaty technological university
,
2020
)
Функционалдық қасиеттері бар биоэкологиялық өнімдерді алу технологияларын әзірлеу үшін жеміс-көкөніс өнімдерінің аудандастырылған сорттарын зерттеу
Велямов, М.Т.
;
Оспанов, А.Б.
;
Поторока, И.Ю.
;
Велямов, Ш.М.
;
Курасова, Л.А.
;
Тағаева, А.Б.
;
Сарсенова, А.Ж.
;
Кайырбаева, А.Е.
;
Садыкова, Н.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Өсімдік майларының қоспасынан дайындалатын майлы өнімдердің сапалық көрсеткіштерін зерттеу
Мухаметов, А.Е.
;
Аскарбеков, Э.Б.
;
Ербулекова, М.Т.
;
Сейсеналы, М.Е.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-4
)
Вакуумная сушка сортов черешни лязат, мерей и айгерим произрастающих в южных регионах рк
Алибеков, Р.С.
;
Шингисов, А.У.
;
Еркебаева, С.У.
;
Габрильянц, Э.А.
;
Майлыбаева, Э.У.
;
Тастемирова, У.У.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2023-3
)
Now showing items 1-10 of 12
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Актокалова, Г.С. (2)
Жумалиева, Г.Е. (2)
Тултабаев, М.Ч. (2)
Чоманов, У.Ч. (2)
Abdizhapparova, B. (1)
Khanzharov, N. (1)
Korzeniowska, M. (1)
Orymbetova, G. (1)
Sarsembekova, A. (1)
Uzakov, Y (1)
... View More
Subject
Adults (1)
and increased physical (1)
Apple (1)
Barley flour (1)
Beetroot (1)
berries (1)
Bioactive compounds (1)
Bollocks (1)
Cabbage moths (1)
Carrot (1)
... View More
Date Issued
2024 (1)
2023 (2)
2022 (2)
2021 (1)
2020 (6)