Репозиторий АТУ
Құс етінен шұжык өнімін өндіру технологиясын жетілдіру
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Құс етінен шұжык өнімін өндіру технологиясын жетілдіру
Абжанова, Ш.А.
;
Байболова, Л.К.
;
Рскелдиев, Б.А.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Бердғалиулы, С.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1348
Date:
2017
Show full item record
Files in this item
Name:
+++МНПК Семей 2017 ...
Size:
223.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2. Технология продуктов питания
[355]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register