Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Абжанова, Ш.А. | |
dc.contributor.author | Байболова, Л.К. | |
dc.contributor.author | Рскелдиев, Б.А. | |
dc.contributor.author | Матибаева, А.И. | |
dc.contributor.author | Джетписбаева, Б.Ш. | |
dc.contributor.author | Бердғалиулы, С. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T04:35:35Z | |
dc.date.available | 2019-04-12T04:35:35Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1348 | |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;24 караша,б.144-147 | |
dc.subject | Құс еті | ru_RU |
dc.subject | Шұжық | ru_RU |
dc.subject | Ет | ru_RU |
dc.title | Құс етінен шұжык өнімін өндіру технологиясын жетілдіру | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |