Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кененбай, Ш.Ы. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T08:54:12Z | |
dc.date.available | 2019-04-12T08:54:12Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1392 | |
dc.description.abstract | Дайын өнім сапасын сипаттайтын көрсеткіштердің бірі ол - шикізаттың ылғалды сақтау қасиеті. Жылулық өңдеуден өткізгеннен кейінгі ет шырыны шығынының ұлғаюы өнім сапасының төмендегенін көрсетеді және де жалпы өндіріс экономикасына әсер етеді. Түйе етінің артықшылығы - ол өзінің тағамдық құндылығы жағынан сиыр етінің құндылығынан төмен емес және арзан шикізат көзі болғандықтан, экономикалық жағынан тиімді болып табылады | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;б.257-260 | |
dc.subject | Түйе еті | ru_RU |
dc.subject | Түйе | ru_RU |
dc.subject | Өнім | ru_RU |
dc.title | Түйе етінен дайындалған өнімнің шығымын арттыру | ru_RU |