Репозиторий АТУ

Түйе етінен дайындалған өнімнің шығымын арттыру

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кененбай, Ш.Ы.
dc.date.accessioned 2019-04-12T08:54:12Z
dc.date.available 2019-04-12T08:54:12Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1392
dc.description.abstract Дайын өнім сапасын сипаттайтын көрсеткіштердің бірі ол - шикізаттың ылғалды сақтау қасиеті. Жылулық өңдеуден өткізгеннен кейінгі ет шырыны шығынының ұлғаюы өнім сапасының төмендегенін көрсетеді және де жалпы өндіріс экономикасына әсер етеді. Түйе етінің артықшылығы - ол өзінің тағамдық құндылығы жағынан сиыр етінің құндылығынан төмен емес және арзан шикізат көзі болғандықтан, экономикалық жағынан тиімді болып табылады ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;б.257-260
dc.subject Түйе еті ru_RU
dc.subject Түйе ru_RU
dc.subject Өнім ru_RU
dc.title Түйе етінен дайындалған өнімнің шығымын арттыру ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись