Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Батырбаева, Н.Б. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T10:41:52Z | |
dc.date.available | 2019-04-12T10:41:52Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1418 | |
dc.description.abstract | Мақалада жеміскөкөніс өндірістерінің қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосым- шаның сақтау мерзімін анықтау нəтижелері берілген. Жемдік қосымшаны 4 ай сақтау кезінде оның ақуыздық жəне майлық фракцияларының қоректік құндылығы сақталады, ал физикалық-химиялық қасиеттерінің не- гізгі көрсеткіштері көп өзгеріске ұшырамады. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | ҚР Ұлттық Ғылым Академиясының хабаршысы;№3 | |
dc.subject | Көкеніс | ru_RU |
dc.subject | Сапа | ru_RU |
dc.subject | Жанама өнім | ru_RU |
dc.title | Жеміскөкөніс өнімдерінің жанама өнімдері негізіндегіжемдік қосымшаны сақтау кезіндегі сапа көрсеткіштерінің өзгеруін зерттеу | ru_RU |
dc.title.alternative | Research indicators change of feed additive quality On the basis of the fruit and vegetable industry waste | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |