Репозиторий АТУ

Preparation of sugar cookies recipe from non-traditional flour additives

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Matibayeva, A.I.
dc.contributor.author Zhetpisbaeva, B.Sh.
dc.date.accessioned 2019-04-12T10:50:18Z
dc.date.available 2019-04-12T10:50:18Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1421
dc.description.abstract The article reveals the issues of obtaining a new technology for the production of cookies for healthy food, from gluten-free raw materials. А recipe of sugar cookies from rice and soy flour. ru_RU
dc.publisher Almaty technological university ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;pp.43-45
dc.subject Sugar cookies ru_RU
dc.subject Soy flour ru_RU
dc.subject Мука ru_RU
dc.title Preparation of sugar cookies recipe from non-traditional flour additives ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись