Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Алимкулов, Ж.С. | |
dc.contributor.author | Жиенбаева, С.Т. | |
dc.contributor.author | Батырбаева, Н.Б. | |
dc.contributor.author | Елеукенова, Қ.А. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T10:51:44Z | |
dc.date.available | 2019-04-12T10:51:44Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1422 | |
dc.description.abstract | Ауылшаруашылығы малдарына арналған ғылыми түрде негізделген жеміскөкөніс қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосымша енгізілген құрама жем рецептері жасалынды. Бұл рецептердегі дəнді дақылдар мөлшері 60%, ұншықты шикізаттар 20-55%-ға дейін жəне жемдік қосымша 20-25 %-ға дейін құрайды. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Вестник КазНТУ;№4 | |
dc.subject | Жем | ru_RU |
dc.subject | Жеміс-жидек | ru_RU |
dc.subject | Қалдық | ru_RU |
dc.title | Жеміс-жидек өндірістері қалдық өнімдерінен жасалған жемдік қосымша негізіндегі құрама жем рецептерін құрастыру | ru_RU |
dc.title.alternative | Разработка рецептов комбикормов на основе кормовой добавки с использованием плодоовощной промышленности | ru_RU |
dc.title.alternative | Development of compound feeds recipes on the feed additive basis with use the fruit and vegetable industry | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |