Репозиторий АТУ

Азық-түлік тауарларын тану және сараптау

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Диханбаева, Ф.Т.
dc.contributor.author Кузембаева, Г.
dc.contributor.author Кузембаев, К.
dc.contributor.author Матибаева, А.
dc.date.accessioned 2019-04-12T11:28:24Z
dc.date.available 2019-04-12T11:28:24Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1434
dc.description.abstract Оқу құралында азық-түлік өнімдерінің түрлері және жіктелінуі, тамақ өнімдерінің тағамдық құндылығы және олардың адам тамақтануындағы мәні, әр түрлі топтағы азық-түлік өнімдерінің ассортименті және сапалық сипаттамалары, азық-түлік өнімдерін сақтау, тасымалдау және тарату негіздері, азық-түлік өнімдерінің сапасын бағалау және талдаудың қазіргі заман талабына сай тәсілдері туралы келтірілген. Оқу құралы 5В072700 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 5B091200 «Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі», 5В012000 «Кәсіптік білім беру» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын жоғары оқу орындары студенттеріне арналған. Сонымен қатар тауартану саласындағы жұмысшыларға, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыру мүмкін. ru_RU
dc.publisher Алматинский технологический университет ru_RU
dc.relation.ispartofseries Оқу құралы;2017.– 355 бет.
dc.subject Азық-түлік ru_RU
dc.subject Тағам ru_RU
dc.subject Сараптау ru_RU
dc.subject Технология ru_RU
dc.title Азық-түлік тауарларын тану және сараптау ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись