Аннотации:
Оқу құралында қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі,
олардың типтері, технологиялық құжаттарды құрастыру реті, тамақтандыру
кәсіпорындарында қолданылатын ас аспаптары мен ыдыстары, ас мәзірін құру
ерекшелігі, банкеттерге дайындалу және жүргізу ерекшеліктері туралы
теориялық мәліметтер, тәжірибелік жұмыстарды жүргізу және рәсімдеу
жөнінде ұсыныстар берілген.
Аталған оқу құралы «Ресторан ісі және қонақ үй бизнесі» мамандығының
күндізгі және қашықтықтан оқыту студенттерімен «Қызмет көрсету
технологиясы және сервис» пәнінен тәжірибелік жұмыстарға дайындалу
кезінде қолданылуға ұсынылады.