Репозиторий АТУ

Қызмет көрсету технологиясы және сервис. Тәжірибелік жұмыстар

Show simple item record

dc.contributor.author Кузембаева, Г.К.
dc.contributor.author Кузембаев, К.
dc.contributor.author Смағұлова, А.Қ.
dc.contributor.author Базылханова, Э.Ч.
dc.contributor.author Мауленов, А.
dc.date.accessioned 2019-04-12T11:38:04Z
dc.date.available 2019-04-12T11:38:04Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.isbn 978-601-263-187-6
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1440
dc.description.abstract Оқу құралында қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі, олардың типтері, технологиялық құжаттарды құрастыру реті, тамақтандыру кәсіпорындарында қолданылатын ас аспаптары мен ыдыстары, ас мәзірін құру ерекшелігі, банкеттерге дайындалу және жүргізу ерекшеліктері туралы теориялық мәліметтер, тәжірибелік жұмыстарды жүргізу және рәсімдеу жөнінде ұсыныстар берілген. Аталған оқу құралы «Ресторан ісі және қонақ үй бизнесі» мамандығының күндізгі және қашықтықтан оқыту студенттерімен «Қызмет көрсету технологиясы және сервис» пәнінен тәжірибелік жұмыстарға дайындалу кезінде қолданылуға ұсынылады. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries ;2013.-82 бет.
dc.subject Ресторан ru_RU
dc.subject Қонақүй ru_RU
dc.subject Мейрамхана ru_RU
dc.subject Сервис ru_RU
dc.title Қызмет көрсету технологиясы және сервис. Тәжірибелік жұмыстар ru_RU
dc.type Other ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account