Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Жабуов, А.А. | |
dc.contributor.author | Абуова, А.Б. | |
dc.contributor.author | Рустемова, А.Ж. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T12:01:14Z | |
dc.date.available | 2019-04-12T12:01:14Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1446 | |
dc.description.abstract | Мақалада тағам қауіпсіздігі мәселесі кӛтеріліп, ӛнімдерден келетін қауіп-қатерді болдырмау немесе алдын-алу қазіргі ӛндірушілердің алға қойған негізгі мақсаты болып табылатыны қарастырылған.Авторлар ұнды кондитерлік ӛнімдерге сипаттама беріп, печенье ӛндіру технологиясын ашып кӛрсете отырып кездесетін ақаулар мен қатерлердің алдын-алу үшін НАССР жүйесін енгізу тиімді екенін кӛрсеткен | ru_RU |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК; | |
dc.subject | Ұн | ru_RU |
dc.subject | Кондитер | ru_RU |
dc.title | Ұнды кондитерлік өнімдерді өндіру, кездесетін қатерлер | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |