Репозиторий АТУ

Бидайдың топырақ тұздануына төзімділігін зерттеу

Show simple item record

dc.contributor.author Муратова, А.А.
dc.date.accessioned 2019-04-18T03:52:55Z
dc.date.available 2019-04-18T03:52:55Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1676
dc.description.abstract Бидайдың топырақтың тұздануында азот метаболизмінің ферменттерінің белсенділіктерінің өзгерістерін және моносомалық талдау әдісі бидай дәндеріндегі пролиннің мөлшерін анықтау әдістері энзимологиялық механизмдерін зерттеу, ферментті комлекстің қасиеттерін зерттеу әдістері қолданылды. ru_RU
dc.publisher Алматинский технологический университет ru_RU
dc.relation.ispartofseries РНПК;
dc.subject Топырақ ru_RU
dc.subject Бидай ru_RU
dc.subject Биотехнология ru_RU
dc.title Бидайдың топырақ тұздануына төзімділігін зерттеу ru_RU
dc.type Other ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account