Репозиторий АТУ
Сүт қышқылды өнімдерді өндіруге пайдаланатын ашытқылардың түрлері және олардың өнім сапасына әсері
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Сүт қышқылды өнімдерді өндіруге пайдаланатын ашытқылардың түрлері және олардың өнім сапасына әсері
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1701
Date:
2016
Show full item record
Files in this item
Name:
Матибаева (5).doc
Size:
41.5Kb
Format:
Microsoft Word
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2. Технология продуктов питания
[362]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register