Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Матибаева, А.И. | |
dc.contributor.author | Джетписбаева, Б.Ш. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-18T05:24:38Z | |
dc.date.available | 2019-04-18T05:24:38Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1701 | |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | РНПК; | |
dc.subject | Сүт | ru_RU |
dc.subject | Молочные продукты | ru_RU |
dc.subject | Сүт өнімі | ru_RU |
dc.title | Сүт қышқылды өнімдерді өндіруге пайдаланатын ашытқылардың түрлері және олардың өнім сапасына әсері | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |