Берілген мақалада сыра қайнатуда сыраның коллоидтық тұрақтылығын жоғарылату
мақсатымен, спецификалық адсорбенттерді қолдану мүмкіндігі қарастырылған. Зерттеу
нәтижелері бойынша сыраны қосымша адсорбенттермен өңдеу барысында, сыраның
коллоидтық тұрақтылығын жоғарылатады. Сақтау мерзімі ұзақ, жоғары сапалы сыра
өндірісінің технологиясы дайындалды.
В данной статье рассматривается повышение коллоидной стабильности пива с
использованием специфических адсорбентов. По результатам исследования показано, что
переработка пива с адсорбентами повышает его коллоидную стабильность. Разработана
технология производства пива высокого качества c длительным сроком хранения.
This article discusses how to increase the colloidal stability of beer using specific adsorbents.
The study shows that the processing of beer with an adsorbent increases colloidal stability. The
technology of beer production and storage of high-quality product for a long time