Репозиторий АТУ

Сыраның коллоидтық тұрақтылығын адсорбенттер көмегімен арттыру

Show simple item record

dc.contributor.author Усукеева, А.Д.
dc.date.accessioned 2019-03-18T04:39:12Z
dc.date.available 2019-03-18T04:39:12Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/190
dc.description.abstract Берілген мақалада сыра қайнатуда сыраның коллоидтық тұрақтылығын жоғарылату мақсатымен, спецификалық адсорбенттерді қолдану мүмкіндігі қарастырылған. Зерттеу нәтижелері бойынша сыраны қосымша адсорбенттермен өңдеу барысында, сыраның коллоидтық тұрақтылығын жоғарылатады. Сақтау мерзімі ұзақ, жоғары сапалы сыра өндірісінің технологиясы дайындалды. ru_RU
dc.description.abstract В данной статье рассматривается повышение коллоидной стабильности пива с использованием специфических адсорбентов. По результатам исследования показано, что переработка пива с адсорбентами повышает его коллоидную стабильность. Разработана технология производства пива высокого качества c длительным сроком хранения.
dc.description.abstract This article discusses how to increase the colloidal stability of beer using specific adsorbents. The study shows that the processing of beer with an adsorbent increases colloidal stability. The technology of beer production and storage of high-quality product for a long time
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.subject Пиво ru_RU
dc.subject Биотехнология ru_RU
dc.title Сыраның коллоидтық тұрақтылығын адсорбенттер көмегімен арттыру ru_RU
dc.title.alternative Повышение коллоидной стойкости пива с помощью адсорбентов ru_RU
dc.title.alternative Improving colloidal stability of beer with absorbent material ru_RU
dc.type Other ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account