Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Изембаева, А.К. | |
dc.contributor.author | Молдақұлова, З.Н. | |
dc.date.accessioned | 2019-03-28T04:20:08Z | |
dc.date.available | 2019-03-28T04:20:08Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/471 | |
dc.description.abstract | Бұл мақалада дайын өнімнің тағамдық және биологиялық құндылығын жақсарту мақсатында жеміс – көкөністері итмұрын және топинамбур қоспасынан қантты печенье дайындалды. Дайын өнімнің физикалық-химиялық қасиеттері, тағамдық құндылығы анықталды. Қантты печеньені дайындау әдісі ұсынылды және рецептурасы құрылды. | ru_RU |
dc.description.abstract | В этой статье рассматривается способ приготовления сахарного печенья повышенной пищевой и биологической ценности из плодово-овощного сырья шиповника и топинамбура. В готовых изделиях определены физико-химические показателеи качества и пищевая ценность изделий. Разработана новая рецептура и способ приготовления сахарного печенья. | |
dc.description.abstract | In this article preparation of saccharine cookie of enhanceable food and biological value is examined with the use of fruit of vegetable raw material of brier and topinambour. In finish goods the physical and chemical are certain indexes of quality and food value of wares. Compounding and new preparations is method worked out saccharine cookie. | |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Алматы технологиялық университетінің хабаршысы.;2015 с.67-69 | |
dc.subject | Қант | ru_RU |
dc.title | Жеміс – көкөністі шикізаттары қоспасынан дайындалған қантты печеньенің сапа көрсеткіштерін зерттеу | ru_RU |
dc.title.alternative | Исследование качества сахарного печенья из плодово – овощной смеси | ru_RU |
dc.title.alternative | Research of guality of saccharine cookie of fruit and Vegetable mixture | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |