Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Байысбаева, М.П. | |
dc.contributor.author | Шаншарова, Д.А. | |
dc.contributor.author | Рустемова, А.Ж. | |
dc.contributor.author | Дайрашева, С.Т. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-01T08:39:45Z | |
dc.date.available | 2019-04-01T08:39:45Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/623 | |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | РНПК; | |
dc.subject | Печенье | ru_RU |
dc.subject | Май | ru_RU |
dc.title | Сұлы печеньесі рецептурасына қосылатын майдың тиімді түрлерін анықтау | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |