Репозиторий АТУ
Определение активности воды и гигроскопичности сухого верблюжьего молока и шубата, полученные методом сублимационной сушки
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Определение активности воды и гигроскопичности сухого верблюжьего молока и шубата, полученные методом сублимационной сушки
Аралбаев, Н.А.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Серикбаева, А.Д.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/848
Date:
2018
Show full item record
Files in this item
Name:
Аралбаев.doc
Size:
65.5Kb
Format:
Microsoft Word
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2. Технология продуктов питания
[351]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register