Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 14 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.037 seconds)
Now showing items 1-10 of 14
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Құс етінен шұжык өнімін өндіру технологиясын жетілдіру
Абжанова, Ш.А.
;
Байболова, Л.К.
;
Рскелдиев, Б.А.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Бердғалиулы, С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Ұлттық тағамдар жасау технологиясында дәстүрлі емес ет шикізаттарын қолдану
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Макангали, К.К.
;
Бекенова, Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Мектеп жасындағы балаларды тамақтандыру үшін өсімдік ақуызын қосып пісірілген шұжық технологиясын жетілдіру
Қали, М.Қ.
;
Токаев, С.Д.
;
Әлтайұлы, С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-1
)
Пісірілген шұжық өндірісінде итмұрын жемістерінен жасалған ұнтақты қолдану
Құрманбекова, А.Қ.
;
Таева, А.М.
;
Ахметова, Н.Қ.
;
Базылханова, Э.Ч.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Color dynamics of cooked sausages after nitrite reduction and incorporation of biologically active substances
Kolev, N D.
;
Vlahova-vangelova, D B.
;
Balev, D K.
;
Dragoev, S G.
(
Almaty technological university
,
2022-3
)
Транс май құрамы төмендетілген жартылай ысталған шұжыққа арналған тураманың физика-химиялық көрсеткіштері
Игенбаев, А.К.
;
Амирханов, Ш.А.
;
Оспанкулова, Г.Х.
;
Темирова, И.Ж.
;
Альдиева, А.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Влияние экстракта шиповника на показатели цветности и текстурные показатели колбас
Турсунов, А.А.
;
Жумалиева, Т.М.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2023-1
)
Олеогель мөлшерлерінің жартылай ысталған шұжықтың микробиологиялық және органолептикалық көрсеткіштеріне әсері
Игенбаев, А.К.
;
Амирханов, Ш.А.
;
Оспанкулова, Г.Х.
;
Темирова, И.Ж.
;
Альдиева, А.Б.
;
Салықова, Д.А.
;
Карденов, С.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-4
)
Ферменттелген жартылай ысталған шұжықтың тағамдық және биологиялық құндылығы
Рыспаева, У.А.
;
Байтукенова, Ш.Б.
;
Байтукенова, С.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2024-1
)
Табиғи шұжық қабықтарының физика-химиялық көрсеткіштерін анықтау
Кененбай, Г.С.
;
Омиржанова, Б.Б.
;
Татиева, А.Н.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-1
)
Now showing items 1-10 of 14
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Таева, А.М. (4)
Байтукенова, С.Б. (3)
Байтукенова, Ш.Б. (3)
Рыспаева, У.А. (3)
Альдиева, А.Б. (2)
Амирханов, Ш.А. (2)
Игенбаев, А.К. (2)
Медеубаева, Ж.М. (2)
Оспанкулова, Г.Х. (2)
Рскелдиев, Б.А. (2)
... View More
Subject
Шұжық (14)
Ет (4)
колбасные изделия (3)
колбасы (3)
Түйе еті (3)
fermented semi-smoked sausage (2)
semi-smoked sausage (2)
sodium nitrite (2)
верблюжатина (2)
Ет өнімдері (2)
... View More
Date Issued
2024 (1)
2023 (7)
2022 (4)
2017 (2)