Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 17 results for collection: 2. Технология продуктов питания.
(0.014 seconds)
Now showing items 1-10 of 17
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Использование верблюжатины в производстве колбасных изделий
Таева, А.М.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Производство мясных консервов из верблюжатины
Узаков, Я.М.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Влияние способов электростимулирования и электро - оглушения на изменение состояния и свойств мяса
Узаков, Я.М.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
The Use of Antioxidants in the Meat Industry
Abzhanova, Sh.А.
;
Abilmazhinova, N.K.
;
Tayeva, A.M.
;
Baybolova, L.K.
;
Mukhtarkhanova, R.B.
(
Almaty technological university
,
2015
)
Функциональный продукт на мясной основе
Кененбай, Ш.Ы.
;
Калибек, А.А.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Химическим состав и биологическая ценность национальных изделий из баранины
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Кожахиева, А.М.
;
Калдарбекова, М.А.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Research of the impact of a vegetable protein composition on the functional and technological properties of national meat products
Abzhanova, Sh.А.
;
Bulambayeva, A.A.
;
Zhetpisbaeva, B.Sh.
;
Kozhakhiyeva, M.O.
;
Matibayeva, A.I.
;
Serikkyzy, M.S.
;
Rskeldiev, B.A.
(
Almaty technological university
,
2018
)
Разработка технологии мясных полуфабрикатов функционального назначения
Абжанова, Ш.А.
;
Байболова, Л.К.
;
Абилмажинова, Н.К.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Влияние дегидрокверцетина на жирнокислотный состав липидов мясных полуфабрикатов в процессе хранения
Таева, А.М.
;
Абжанова, Ш.А.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Разработка технологии мясных продуктов геродиетического назначения
Диханбаева, Ф.Т.
;
Абжанова, Ш.А.
;
Байболова, Л.К.
;
Матибаева А.И.
;
Джетписбаева Б.Ш.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Now showing items 1-10 of 17
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Узаков, Я.М. (7)
Таева, А.М. (5)
Абжанова, Ш.А. (3)
Джетписбаева, Б.Ш. (3)
Матибаева, А.И. (3)
Abzhanova, Sh.А. (2)
Байболова, Л.К. (2)
Кененбай, Ш.Ы. (2)
Петченко, В.И. (2)
Abilmazhinova, N.K. (1)
... View More
Subject
Мясо (17)
Мясопродукты (17)
Мясная промышленность (2)
Мясные полуфабрикаты (2)
Antioxidants (1)
Meat (1)
Meat industry (1)
National meat products (1)
Баранина (1)
Микроструктура (1)
... View More
Date Issued
2018 (9)
2017 (1)
2016 (5)
2015 (1)
2014 (1)