Просмотр коллекции по группе - По автору Байысбаева, М.П.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 20 из 24  дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Фев-2022Бүтін тартылған ұндар қоспасынан дайындалған нан өнімінің сапасын бағалауИзембаева, А.К.; Байысбаева, М.П.; Молдақұлова, Н.; Байбатыров, Т.А.
2019Влияние маргарина «экоуниверсал 1203-32» и жира специального назначения «оilprime 1003-32» на качество заварного пряникаРустемова, А.Ж.; Шаншарова, Д.А.; Байысбаева, М.П.
2018Диеталық бағыттағы нан-тоқаш өнімдерін дайындауРустемова, А.Ж.; Байысбаева, М.П.
2018Диеталық қытырлақ нан алу технологиясының перспективтілігіБайысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.; Дайрашева, С.Т.; Молдақұлова, З.Н.
2014Дәнді дақылдар жармасынан дайындалған толыққұнды нан өнімінің сапа көрсеткіштерін зерттеуБайысбаева, М.П.; Турсынбаева, Ш.А.
2020Дәстүрсіз ұн түрлерінің сдобалы печеньенің ескіруіне әсерін зерттеуБайысбаева, М.П.
Фев-2023Зығыр дәнін хлебцы өнімінің рецептурасында қолдануБайысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н.; Жұманазар, Д.Б.; Тыным, Б.Қ.
2014Изучение влияния сывороточных белков на качество нового вида сахарного печенья «южанка» и овсяного печенья «тумар»Мусульманова, М.М.; Байысбаева, М.П.; Ирматова, Ж.К.
Мар-2021Исследование упругопластической деформации теста из муки первого и второго сортовИзтаев, Б.А.; Изтаев, А.И.; Якияева, М.А.; Байысбаева, М.П.
2017Композитті құрамнан дайындалатын бидай наны қамырының сапасына глютеннің әсер етуін зерттеуБайысбаева, М.П.; зембаева, А.К.
Мар-2022Рецептуралық компоненттердің бидай қамырының физикалық-химиялық қасиетіне әсер етуіБайысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н.; Қойланов, Қ.С.; Баширова, Ж.Ж.
2019Сдобалы печеньенің тағамдық қүңдылығын жоғарылатудың жолдарыАмантай, Б.С.; Байысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.
2017Сұлы печеньесі рецептурасына қосылатын майдың тиімді түрлерін анықтауБайысбаева, М.П.; Шаншарова, Д.А.; Рустемова, А.Ж.; Дайрашева, С.Т.
2017Сұлы печеньесі қамырының реологиялық қасиетіне және дайын өнім сапасына қосылатын қоспалардың әсер етуін зерттеуБайысбаева, М.П.; Рустемова, А.Ж.; Амантай, Б.
2017Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары композитті құрамнан дайындалатын бидай нанының сапасын анықтауБайысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.
2016Тағамдық құндылығы жоғары қазақтың таба нан өнімін алудың әдістеріБайысбаева, М.П.
2016Функционалды бағыттағы шикізаттарды қолдану арқылы кондитер өнімдерінің рецептурасын және технологиясын жасауБайысбаева, М.П.; Дайрашева, С.Т.
2016Шырын өндіруде қауынның реологиялық қасиеттерін зерттеуЕржанова, М.Е.; Еркебаев, М.Ж.; Мамаева, Л.А.; Джунисбеков, М.Ш.; Байысбаева, М.П.
2016Қазақтың ұлттық бауырсақ қамырын дайындаудың тиімді технологиясыБайысбаева, М.П.
Мар-2022Қара бидай бидай нанының сапасы және тағамдық құндылығын жоғарылату жолдарыМолдақұлова, З.Н.; Байысбаева, М.П.