Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
DSpace at My University
Просмотр коллекции по группе - По автору Байысбаева, М.П.
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заглавию
по дате публикации
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Отображение результатов 1 до 20 из 24
дальше >
Дата публикации
Название
Автор(ы)
Фев-2022
Бүтін тартылған ұндар қоспасынан дайындалған нан өнімінің сапасын бағалау
Изембаева, А.К.
;
Байысбаева, М.П.
;
Молдақұлова, Н.
;
Байбатыров, Т.А.
2019
Влияние маргарина «экоуниверсал 1203-32» и жира специального назначения «оilprime 1003-32» на качество заварного пряника
Рустемова, А.Ж.
;
Шаншарова, Д.А.
;
Байысбаева, М.П.
2018
Диеталық бағыттағы нан-тоқаш өнімдерін дайындау
Рустемова, А.Ж.
;
Байысбаева, М.П.
2018
Диеталық қытырлақ нан алу технологиясының перспективтілігі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Дайрашева, С.Т.
;
Молдақұлова, З.Н.
2014
Дәнді дақылдар жармасынан дайындалған толыққұнды нан өнімінің сапа көрсеткіштерін зерттеу
Байысбаева, М.П.
;
Турсынбаева, Ш.А.
2020
Дәстүрсіз ұн түрлерінің сдобалы печеньенің ескіруіне әсерін зерттеу
Байысбаева, М.П.
Фев-2023
Зығыр дәнін хлебцы өнімінің рецептурасында қолдану
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
;
Жұманазар, Д.Б.
;
Тыным, Б.Қ.
2014
Изучение влияния сывороточных белков на качество нового вида сахарного печенья «южанка» и овсяного печенья «тумар»
Мусульманова, М.М.
;
Байысбаева, М.П.
;
Ирматова, Ж.К.
Мар-2021
Исследование упругопластической деформации теста из муки первого и второго сортов
Изтаев, Б.А.
;
Изтаев, А.И.
;
Якияева, М.А.
;
Байысбаева, М.П.
2017
Композитті құрамнан дайындалатын бидай наны қамырының сапасына глютеннің әсер етуін зерттеу
Байысбаева, М.П.
;
зембаева, А.К.
Мар-2022
Рецептуралық компоненттердің бидай қамырының физикалық-химиялық қасиетіне әсер етуі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
;
Қойланов, Қ.С.
;
Баширова, Ж.Ж.
2019
Сдобалы печеньенің тағамдық қүңдылығын жоғарылатудың жолдары
Амантай, Б.С.
;
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
2017
Сұлы печеньесі рецептурасына қосылатын майдың тиімді түрлерін анықтау
Байысбаева, М.П.
;
Шаншарова, Д.А.
;
Рустемова, А.Ж.
;
Дайрашева, С.Т.
2017
Сұлы печеньесі қамырының реологиялық қасиетіне және дайын өнім сапасына қосылатын қоспалардың әсер етуін зерттеу
Байысбаева, М.П.
;
Рустемова, А.Ж.
;
Амантай, Б.
2017
Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары композитті құрамнан дайындалатын бидай нанының сапасын анықтау
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
2016
Тағамдық құндылығы жоғары қазақтың таба нан өнімін алудың әдістері
Байысбаева, М.П.
2016
Функционалды бағыттағы шикізаттарды қолдану арқылы кондитер өнімдерінің рецептурасын және технологиясын жасау
Байысбаева, М.П.
;
Дайрашева, С.Т.
2016
Шырын өндіруде қауынның реологиялық қасиеттерін зерттеу
Ержанова, М.Е.
;
Еркебаев, М.Ж.
;
Мамаева, Л.А.
;
Джунисбеков, М.Ш.
;
Байысбаева, М.П.
2016
Қазақтың ұлттық бауырсақ қамырын дайындаудың тиімді технологиясы
Байысбаева, М.П.
Мар-2022
Қара бидай бидай нанының сапасы және тағамдық құндылығын жоғарылату жолдары
Молдақұлова, З.Н.
;
Байысбаева, М.П.